Urang nyadiakeun produk kualitas luhur

Produk Diulas

  • Jaring kawat stainless steel

    Jaring kawat stainless steel

    1. Bahan baku: 201.202.302, 304 304L 316 316L.2. Alat ukur: a.Diaméter kawat: 0.01mm-5mm b.Jaring: 3-500 jala c.Lebar: 0,5m-5m d.Panjangna : 30m 3. Cara anyaman : a.Anyaman polos b.anyaman kepar c.anyaman Walanda 4. Kamampuh a.tahan asam, b.tahan alkali c.tahan suhu luhur d.gaya tensile tinggi e.ngagem lalawanan

  • Pager kawat

    Pager kawat

    Bahan kawat baja karbon rendah, kawat galvanis, PVC coated kawat Harga FOB Tianjin: $8.8-25.5usd/set Kawat Diameter 3.0mm-6mm Ukuran Mesh 50×100,50x200mm,60x200mm,as your request Jangkungna/Width Jangkungna 1.0-2.0m, Lebar 1.5-2.5m Surface Treatment Galvanized, PVC coating Kaunggulan 1) Pager tulisan dijieun kalawan tuang beton, kalawan béaya rendah.2) kakuatan High, stabilitas sakabéh alus.3) Warna lapisan palapis palastik boga alus anti korosi jeung pangaruh hiasan.4) Perimeter pagar ngabogaan ...

  • Layar jandela Fiberglass & Layar jandela palastik

    Layar jandela fiberglass & jandela palastik ...

    Bolong 18 × 16,17 × 15,14 × 14,12 × 12,30 × 30,40 × 40,50 × 50,60 × 60,70-100 bolong, jsb Harga FOB Tianjin (USD / m2) Bahan Fiberglass, plastik , nilon $0.1-0.35 Beurat 40-150g/m2 Lebar 0.2-2m Panjang 10m,20m,25m,30m,50m,100m,180m,200m, jsb Warna Gray, bodas, biru, héjo, hideung, coklat, jsb

  • Dilas kawat bolong

    Dilas kawat bolong

    Bolong / aperture 1/2 '', 1/4'', 3/4'', 1'', 5/8 '', 2'', jsb Harga FOB Tianjin (USD / Roll) Perlakuan permukaan Electro galvanized, Hot -dipped galvanized,PVC coating $2-39/ROLL Packing kertas waterproof jeung plastik Width 0.2-2m Panjang 10m,20m,25m,30m atawa customer dipénta Diaméter kawat 0.35mm-3mm

Percanten ka kami, pilih kami

Tentang Kami

Katerangan ringkes:

Anping Huiling Wire Mesh Co., Ltd.mangrupakeun produsén produk wire mesh kalawan leuwih ti 30 taun sajarah.
Pabrik ngawengku wewengkon 120000 m2.Sareng ayeuna urang gaduh alat manufaktur 50 sét sareng alat uji kualitas 5 sét.Urang bisa nyadiakeun dilas kawat bolong, disc filter, kawat beusi, layar jandela jeung produk kawat bolong lianna kalayan kuantitas leuwih ti 1500T per taun.
pasar utama urang téh: Éropa & Amérika, Tengah-wétan, Asia Tenggara jeung Afrika.
Kami ngan ukur ngahasilkeun produk anu akurat kalayan kualitas anu saé sareng harga anu kompetitif!

Ilubiung dina kagiatan paméran

ACARA & TRADE nembongkeun

  • Pangaruh panempatan struktur modeling aperture permukaan layar

    Struktur modeling aperture layar tiasa didamel.Lapisan inspeksi kualitas anu béda dipilih pikeun permukaan layar.Sarat ketebalan ngolah téknis tina lapisan bolong bentuk anu disayogikeun ku pamariksaan kualitas anu béda nyaéta kaseragaman sareng pamasangan sadayana kualitas ...

  • Masalah naon anu kedah diperhatoskeun nalika masang permukaan net pager

    Sarat pikeun pamasangan permukaan pager nyaéta produk anu dipilih ku pamariksaan kualitas, kalebet résistansi suhu luhur, anti sepuh sareng résistansi korosi.Bentuk permukaan bolong mangrupikeun pamasangan tilu diménsi anu saé.Bentuk sareng tingkat bolong ...